Lainaa 900 € | Pikavippi 900 €


Tahdotko lainaa 900 euroa? Olet saapunut sopivaan sivustoon, sillä olemme tarkastelleet 900 euron pikaluottojen hintoja sekä tietenkin muita kuluja alhaalla olevassa taulukossa. Voit lajittelemaan vipit kulujen, ajan ja/tai esimerkiksi vaaditun iän mukaisesti.

Kelpaavan lainan löytyessä, paina sitten "Hae Lainaa" tekstiä, ja sen takia lähetä lainahakemus menemään. Rahat saapuvat tilillesi tyyppillisesti jo parin tunnin kuluessa.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.

Vippiä 900 euroa tänään

Minkä takia sä tahdot 900 euroa? Oli tuo seikka sitten mitä tahansa, helpoiten voit vipata 900 € lähes aina melkein aina netistä, hyödyntämällä verkossa olevia lukuisia eroavia lainapaikkoja. Summa voi olla monesti niin pieni, että kaikki paikat eivät näitä anna ollenkaan. Vaikeus näin alhaisten vippien tarjoamisessa on usein se, että vipin antokustannukset nousee helposti tosi korkeaksi, että vippaaminen ei useinkaan ole enään niin kannattavaa. Siitä syystä myöskin 900 euron lainojen kulut ovat monesti prosenttuaalisesti suurempia kuin suuremmilla vipeillä.

lainaa 900

Siltikin useilla on tarve ajoittain tämäntyylisiin pieniin vippeihin, jonka vuoksi on usein hyvä kun tälläisiä 900 euron vippejä voi olla täysin mahdollista saada käsiinsä. Tätä kirjoittaessa Suomilimiitti tarjoaa jopa ylitse 900 euron luottoja ilman mitään muita kuluja tuoreille ostajille. Ota jokatapauksessa huomioon, että tämä tarjous onkin tarjolla ainostaan, mikäli korvaat vipin takaisin 30 päivän sisällä.

Kuka voi saada käsiinsä 900 euron vipin?

900 € on sen verran alhainen lainasumma, että tuon saaminen onkin tyypillisesti aika vaivaton asia. Voi olla muutama asia, mistä tämä laina voikin kuitenkin jäädä kiikastamaan, ja ne ovat yleensä nämä vaatimukset, mitä firmat pitävät yllä asiakkailtaan. Osassa paikoissa tarjotaan maksuaikaa 900 euron vipille monesti jopa vuodeksi, joten takaisinmaksun ei pitäisi tuottaa kellekkään vaikeuksia.

 1. Suomenkansalaisuus ja/tai ainakin pysyvä asumus Suomessa
 2. Normaalit maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Pystyy osoittamaan, että löytyy maksukykyä kustantaa tälläinen laina takaisin sovitussa aikataulussa.
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. Täysi-ikäisyys

Kun nämä asiat kuitenkin ovat yleensä kunnossa, ei kyseistä 900 € pikavippiä juuri keneltäkään hylätä. Lainapaikat voivatkin siltikin monesti olla usein tarkempia, kun lainataan 9000 euroa tai sitten vaikka vielä enemmän.

Miksi ottaa 900 euron pikalaina netin kautta?

Vertaamalla pikavippien kustannuksia yläpuolella olevan vertailun avulla, pystyt löytää yritykset josta saat itsellesi sen itse halvimmalla. Monesti kyseinen firma onkin se, joka tahtoo sitä korkeinta vähimmäisikää lainaajilta. Jota suurempi vaadittu ikäraja on yleensä, tätä paremmilla ehdoilla luottoa tyypillisesti annettaan. Epäreilua nuoria lainaajia kohtaan, kuitenkin heidän kanssa vippaamisen riski on usein korkein. Näiden pikavippien hakuprosessit on nykyään erityisen simppelejä sekä tietenkin yksinkertaisia.Simppelimmin se pelaa siten, kun menet linkkien välityksellä reilun lainan sivustolle. Tuon jälkeen kerrot heille tahtomasi lainasumman ja kuinka pitkän maksuajan haluat. Kun taas olet sanonut tarvitsevasi vippiä 900 €, käsketään sinua tyypillisesti varmistamaan kuka olet pankkitunnusten avulla.

Monesti hakemus on valmis lähtemään matkaan tänään jo tämän jälkeen, ja sen takia päätös tulee tuntien sisällä, useissa paikoissa melkein joskus yön aikana! Rahaa ei kuitenkaan saa antaa ostajille kuin kello 7 -23 välillä, minkä takia fyrkkaa ei harmillisesti saa tön aikana käyttöön. Mikäli näin onkin, tulevat rahat tilille klo 7 maissa aamusella. Lainsäädännön mukaisesti on taas nimittäin kiellettyä tänäpäivänä siirtää pikavippejä pankkiisi yön aikana, minkä vuoksi jokaikinen näistä paikoista ovat joutuneet menemään sen lain mukaan. Melkein jokaikinen firma omistaa tilin jokaisessa suomalaisissa pankeissa, jonka takia fyrkat tulevat myös sinun pankkiisi hetipaikalla.

Kun tämän takia haluat 900 euron pikavippiä, älä epäröi vaan laita hakemus matkaan. Verrattuna moniin muihin tapoihin, on tuo monesti vaivattomin keino lainata 900 € pikavippi pikaisesti ja tietenkin simppelisti. Kun verrataan lukuisiin muihin tapoihin, ovat yleensä 900 euron vipit ehkäpä se kaikkein helpoin keino saada käsiinsä tälläinen summa fyrkkaa muutaman tunnin sisällä, jopa nopeammin.

Moni voi tuon maksaa myöskin jo viikon kuluessa. Olisi hyvä valita vippifirma osittain sen mukaan, kuinka reilusti maksuaikaa vipilleen haluaa. Vipit ovatkin tunnettu keino hankkia 900 € pikaisesti ja täten helposti, ympäri vuorokauden, 24 tuntia / päivässä!