Lainaa 800 € | Pikavippi 800 €


Kaipaatko vippiä 800 €? Olet saapunut oikeaan osoitteseen, sillä olemme tarkastelleet 800 euron pikavippien hintoja ja tietenkin myös muita kuluja alhaalla olevassa vertailussa. Pystyt lajitella vipit kulujen, ajan tai vaikka vaikka ikärajan mukaisesti.

Reilun pikalainan löytyessä, paina vain "Hae Lainaa" linkkiä, jonka lisäksi lähetä lainahakemus matkaan. Rahat saapuvat tilillesi tyyppillisesti jo parin tunnin sisällä.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.

Vippiä 800 euroa tänään

Minkä takia sä tahdot 800 €? Oli se sitten mitä tahansa, helpoiten pystyt lainaa 800 euroa tyyppillisesti melkein joka kerta netin kautta, käyttämällä siellä sijatsevia monia eroavia lainapaikkoja. Vaikkapa 800 euroa pystyy saada myöskin mm. pankista tai vaikka panttilainaamosta, puhumattakaan ystäviltä jonka jälkeen ne vanhemmilta, on usein tuo seikka siltikin sen verran merkittävä summa rahaa, jonka takia sitä ei ihan monesti toisia tapoja hyödyntäen löydy. Nykyään verkko onkin pullollaan kauppoja, ketkä ovat lähes aina valmiita tarjoamaan 800 € pikaluottoja ja sitten pikalainoja, ilman mitään vakuuksia sekä tietenkin takaajia. Asiakkaan ei täten tartte hakea läheistä ystävää tai toista tuttavaa saadaksesi tälläistä vippiä. Vippi pystytäänkin myöntää helposti lähes jokaiselle suomalaiselle, joilla ei näy maksuhäiriömerkintää.

Useammat paikat tarjoavat nykyään uusille asiakkaille 800 euron lainoja ilman kuluja. Nämä tarjoukset kannattaa hyödyntää, mikäli et ole vielä näistä yrityksistä vippiä ottanut.Tälle sivulle olemmekin listanneet eräitä parhaista tälläisistä pikavipeistä. Parhaina pikaluottoina tuoreille kuluttajille voidaan pitää Vivuksen sekä tietenkin Ferratumin vippejä. He tarjoavat tuoreille asiakkaille näin pieniä lainoja monesti jopa ilman mitään muita kuluja, kun pikavippi maksetaan takas viimeistään 30 päivän sisällä sen nostamisesta.

Kuka saattaa saada käsiinsä 800 euron pikalainan?

800 € on sen verran alhainen lainasumma, että sen saanti on usein kuitenkin aika helppo juttu. Tietenkin niihin kuuluu samaiset tarkastukset ja täten muut tutkimukset, siltikin harvalla ei olisi kykyä kustantaa 800 euroa takaisin kohtullisessa ajassa. Kun puhutaan 800 € luotoista, ei erityisesti kenelläkään synny vaikeutta kustantaa vippiä takas aika pikaisesti. Jos ne kyseessä on kuitenkin 8000 €, katsellaan hieman eroavan luokan asioista.

 1. Suomenkansalaisuus tai vähintään pysyvä asumus Suomessa
 2. Normaalit maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Pystyy osoittamaan, että löytyy maksukykyä kustantaa tälläinen vippi takaisin sovitussa aikataulussa.
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. 18 vuoden ikä

On usein hyvä usein huomata, että kaikki firmat eivät anna vippejä 18 vuotiaille, vaan useat vaativat jonkin verran korkeampaa ikää asiakkailtaan. Kuitenkin 18 vuotiaidenkin on nykyään täysin mahdollista saada itselleen 800 € laina tietyistä firmoista, joskin näiden hinnat tuotteilla ovat yleisesti jonkin verran korkeammat johtuen 18 vuotiaiden asiakkaiden korkeammasta riskistä jättää vippi maksamatta.

Miten etsiä 800 € pikavippiä?

Vertailemalla pikavippien hintoja yläpuolella olevan taulukon avustuksella, voit löytää firmat mistä saat sen itse halvimmalla. Ajoittain tämä yritys onkin firma, mikä vaatii tätä korkeinta ikärajaa asiakkailtaan. Jota suurempi tahdottu ikäraja on usein, sitä halvemmilla ehdoilla luottoa yleisesti annettaan. Ei reilua nuoria kohtaan, mutta heidän kanssa lainaamisen riski on usein suurin. 800 euron vipin hakeminen ei voisi pahemmin olla simppelimpää. Helpoiten se asia toimii siten, kun siirryt linkkien avulla parhaan lainan sivuille. Sen jälkeen kerrot heille haluamasi lainasumman sekä kuinka pitkän maksuajan tarvitset. Suurin osuus hakemuksista pystytään tehdä valmiiksi tänään jo 10 minuutin ajassa, ja sen takia lainapäätöksenkin saattaa useasta firmasta saada samantien.

lainaa 800

Välillä lainahakemus voi olla valmis siirtymään eteenpäin tänään jo tämän jälkeen, ja päätös kerrotaan tuntien sisällä, monissa lainapaikoista jopa yöllä! Useat firmat lähettävät rahat tilillesi hetipaikalla jos hakemus on käsitelty, kun kello ei ole ohi 23 yöllä. Jos näin onkin, tulevat ne pankkiisi klo 7 maissa aamusella. Lain mukaisesti on taas nimittäin kiellettyä nykyään siirtää pikavippejä tileille yön aikana, joten jokaikinen näistä firmoista joutuu mennä tämän aikataulun mukaan. Melkein kaikki firma omaa tilin jokaisessa suositussa pankeissa, jonka takia fyrkat tulevat myös ostajan pankkiisi heti.

Kun siis tarvitset 800 € vippiä, älä epäröi vaan lähetä hakemus eteenpäin. Tälläisen pienen lainan hakeminen on taas hyvinkin simppeliä netin kautta, minkä vuoksi 800 euron lainat ovat suosituimpia tapoja saada omakseen nopeasti kyseinen alhainen lainasumma rahaa. Kun verrataan lukuisiin muihin tapoihin, ovat 800 euron lainat se kaikkein helpoin keino saada käsiinsä tälläinen lainasumma lainaa parin tunnin sisällä, helposti monesti jopa nopeammin.

Moni pystyy tuon maksaa osittain jo kuukauden kuluessa. Olisi hyvä valita lainapaikka osittain sen mukaan, kuinka vähän aikaa takaisinmaksuun pikavipilleen tarvitsee. Laita lainahakemus eteenpäin, jonka jälkeen ne rahat ovat lähes aina sinulla hyvinkin nopeasti. Älä unohda lainaa liian myöhäiseksi, koska tuolloin joudut venaamaan rahan tulemista huomiseen aamupäivään saakka.