Lainaa 700 € | Pikavippi 700 €


Kun etsit 700 euron vippiä, kannattaa vertailla vipit alla olevan vertailun avustuksella. Taulukon tarkoitus onkin ohjeistaa sinua hankkimaan juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Pystyt lajitella pikaluotot iän, laina-ajan tai vaikka kulujen mukaan, täysin siten kuin tahdot!

Jos sopiva pikavippi on löytynyt, paina sitten "Hae Lainaa" tekstiä, mikä ohjaa sut suoraan lainapaikan sivuille. Firman avulla löydät simppelit neuvot, joita seuraamalla näet helposti haettua tarvitsemaasi lainaa, sekä tietenkin saat myös rahat pankkiisi jo nyt tunnin sisällä.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.

700 euron pikavippi tänään

lainaa 700

Monet firmat tarjoavat nykyään uusille asiakkaille 700 € vippejä ilman yhtään mitään kuluja. Nämä tarjoukset olisikin hyvä hyödyntää, jos et ole tähän mennessä näistä yrityksistä luottoa ottanut.Tätä tehdessä Ferratum, Vivus ja Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen jopa ylitse 700 euron lainoja ilman muita kuluja uusille asiakkaille.

Ota jokatapauksessa huomioon, että kyseinen tarjous voi olla tarjolla vain, kun maksat lainan takas 30 päivän sisällä. 700 € vipit ovat lähes aina tyypillisesti eräitä kaikkein pienimmistä vipeistä, jota useat paikat tarjoavat.

Vaikkapa 700 euroa voi saada käsiinsä myös mm. pankista tai vaikka panttilainaamosta, puhumattakaan kavereilta jonka lisäksi vanhemmilta, voi olla tuo seikka kuitenkin sen verran merkittävä summa rahaa, että sitä ei ihan helposti muita reittejä käyttäen saa. Tästä syystä myöskin 700 euron lainojen kulut ovat yleensä suoraan prosenttuaalisesti korkeampia kuin vaikka suuremmilla lainoilla.

Kuka saattaa saada käsiinsä 700 € pikalainan?

700 euroa on nykyään sen verran pieni summa, että tuon saanti on usein tyypillisesti melko simppeli asia. Onkin muutama asia, mistä kyseinen pikalaina voi kuitenkin jäädä kiikastamaan, ja nuo ovat yleensä nämä vaatimukset, joita firmat pitävät yllä lainaajilta. Osassa lainapaikoista tarjotaan maksuaikaa 700 € vipille jopa vuoden ajaksi, minkä vuoksi takaisinmaksun ei pitäisi tuottaa kellekkään ongelmia.

 1. Suomenkansalaisuus tai sitten vaikka vähintään pysyvä asumus Suomessa
 2. Ei ongelmia luottotiedoissa.
 3. Näyttö mahdollisuudesta korvata pikavippi takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. Täysi-ikäisyys

On hyvä myös havaita, että kaikki yritykset eivät ehkä anna luottoja 18 vuotiaille, vaan lukuisat vaativat jonkin verran korkeampaa ikää asiakkailtaan. Jokatapauksessa 18 vuotiaidenkin on usein täysin mahdollista saada käsiinsä 700 € pikavippi tietyistä firmoista, joskin näiden hinnat onkin kuitenkin jonkin verran suuremmat johtuen nuorten lainaajien suuremmasta riskistä jättää pikavippi maksamatta.

Miksi napata 700 € vippi netin kautta?

700 euron lainan hakeminen ei voisi pahemmin olla simppelimpää. Valitset ainostaan ylläolevasta vertailusta itsellesi eniten reilun lainan, ja tietenkin klikkaat sen lähettyvillä majailevaa hae -linkkiä. Tämä vie sut lainanantajan sivuille, joissa monesti kysytään vielä kuinka paljon tahdot lainata ja täten kerrotaan sen kustannukset. Kunhan olet kertonut haluavasi lainaa 700 €, käsketään sinua tyypillisesti varmistamaan kuka oikeasti olet pankkitunnusten avulla.

Vertaamalla lainojen kustannuksia yläpuolella löytyvän vertailun avustuksella, voit saada paikat joista saat itsellesi lainan itsellesi edullisimmin. Ajoittain tämä yritys on firma, kuka vaatii tätä korkeinta vähimmäisikää lainaajilta. Mitä suurempi vaadittu ikäraja on, sitä halvemmilla ehdoilla vippiä yleensä annettaan. Ei reilua nuoria lainaajia kohtaan, kuitenkin nuorten kanssa vippaamisen riski on tänäpäivänä suurin.

Lähes aina hakemus on usein tuon jälkeen valmis, joskin tietyissä paikoissa voit joutua laittelemaan tositteita ja/tai muita todisteita sähköpostilla tai vaikka faksilla ennen kuin lainahakemus hyväksytään. Rahaa ei siltikään ole mahdollista lähettää lainaajille kuin kello 7 ja 23 välisellä ajalla, minkä vuoksi fyrkkaa ei harmillisesti ole mahdollista saada yöllä pankkiisi. Yöllä hyväksyttyyn hakemukseen fyrkat saa heti aamulla, muutoin ne laitetaan pankkiisi yleisesti samantien kun hakemus on hyväksytty. Yleensä koko hakuprosessiin ei mene varttia kauempaa, ja tietenkin fyrkat tulevat käteesi tämän takia jo tuntien sisällä.

Älä siten venaa liian kauaa, vaan laita lainahakemus menemään vaikkapa jo heti. Verrattuna moniin muihin keinoihin, on usein kyseinen joka tapauksessa helpoin tapa hankkia 700 € pikavippi nopeasti ja simppelisti. Kun verrataan lukuisiin muihin tapoihin, on 700 euron vipit ehkä se kaikkein vaivattomin keino saada käsiinsä tälläinen lainasumma fyrkkaa muutaman tunnin kuluessa, jopa nopeammin.

Moni pystyy lainan maksaa usein jo viikon sisällä. Kannattaakin valita vippifirma osittain sen mukaan, miten paljon maksuaikaa vipilleen haluaa. Vipit ovat tunnettu keino lainata 700 € nopeasti ja siten helposti, ympäri päivän, 24 tuntia / päivässä!