Lainaa 2000 € | Pikavippi 2000 €


Tarviitko vippiä 2000 euroa? Olet saapunut sopivaan osoitteseen, sillä olemme tarkastelleet 2000 euron pikaluottojen kustannuksia ja tietenkin kuluja allaolevassa taulukossa. Pystyt lajittelemaan pikavipit hinnan, maksuajan ja/tai vaikkapa vaaditun iän mukaisesti.

Kelpaavan vipin löytäessäsi, klikkaa sitten "Hae Lainaa" tekstiä, jonka lisäksi laita hakemus eteenpäin. Rahat tulevat tilillesi tyyppillisesti parin tunnin sisällä.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.

2000 euroa vippiä tänään

Monet paikat antavat nykyään uusille asiakkaille 2000 euron vippejä ilman yhtään mitään muita kuluja. Nämä tarjoukset kannattaa käyttää, jos et ole vielä kyseisistä yrityksistä luottoa hakenut.Tätä kirjoittaessa Ferratum, Vivus jonka lisäksi Suomilimiitti tarjoavat kaikki jopa ylitse 2000 € lainoja ilman ainoatakaan kuluja uusille lainaajille. Ota kuitenkin huomioon, että tämä etu onkin tarjolla vain, kun korvaat lainan takas 30 päivän kuluessa. 2000 € lainat onkin yleensä eräitä kaikkein pienimmistä pikalainoista, joita monet paikat antavat. Vippi on usein niin pieni, että kaikki yritykset eivät niitä tarjoa kenellekkään. Haaste näin alhaisten vippien tarjoamisessa on se, että vipin käsittelykustannukset nousee helposti niinkin suuriksi, jonka takia vippaaminen ei olekkaan enään hirmuisen kannattavaa. Tänäpäivänä netti on usein pullollaan kauppoja, ketkä on innokkaita tarjoamaan 2000 euron vippejä jonka jälkeen ne lainoja, ilman vakuuksia sekä takaajia. Asiakkaan ei siis tartte hakea läheistä ystävää ja/tai toista tuttua hankkiessasi tälläistä lainaa. Vippi voidaankin antamaan helposti lähes jokaiselle suomalaiselle, joilla ei näy maksuhäiriömerkintää.

Kuka voi saada itselleen 2000 euron vipin?

Onneksi 2000 euron lainan hakeminen on usein siinä mielessä vaivaton juttu, että näin alhaisia pikalainoja myönnetään hyvin helposti. Tietenkin niihin kuuluvat samaiset maksukykytarkastukset sekä tietenkin muut tutkimukset, kuitenkin harvallapa ei olisi maksukykyä maksaa 2000 € takaisin kohtullisessa aikataulussa. Kun taas puhutaan 2000 euron vipeistä, ei pahemmin kenelläkään synny ongelmaa maksaa vippiä takaisin todella nopeasti. Jos ne kyseessä on taas kuitenkin 20000 euroa, katsellaan hieman eroavan luokan tapauksista.

 1. Ihminen elää pysyvästi Suomessa, ajoittain myöskin suomenkansalaisuutta.
 2. Ei puutteita luottotiedoissa.
 3. Osoitus kyvystä maksaa pikavippi takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset ja/tai mobiililiittymä omalla nimellä
 5. Täysi-ikäisyys

On hyvä myöskin huomata, että kaikki firmat eivät ehkä anna vippejä 18 vuotiaille, vaan lukuisat vaativat jonkin verran korkeampaa ikää asiakkailtaan. Kuitenkin 18 vuotiaidenkin on mahdollista saada 2000 euron laina tietyistä yrityksistä, joskin näiden hinnat tuotteilla ovat jonkin verran suuremmat johtuen 18 vuotiaiden asiakkaiden suuremmasta riskistä jättää pikavippi maksamatta.

Miksi napata 2000 euron laina netin kautta?

Niiden lainojen hakuprosessit ovatkin onneksi erityisen helppoja sekä tietenkin vaivattomia.Valitset vain ylläolevasta listasta itsellesi eniten reilun vipin, ja sen takia klikkaat tämän vieressä majailevaa hae -linkkiä. Tuo vie sut vippifirman sivustolle, missä usein kysytään kaikenlisäksi paljonko tarvitset lainata jonka jälkeen ne lasketaan sen hinta:. Isoin osuus lainahakemuksista saadaan täyteen tänään jo 10 minuutin aikana, ja sen takia päätöksen lainasta pystyy useasta yrityksestä saada samantien.

lainaa 2000

Vertaamalla lainojen kustannuksia yläpuolella olevan vertailun avustuksella, voit saada yritykset josta saat sen itsellesi halvimmalla. Ajoittain kyseinen yritys voi olla se, kuka vaatii tätä korkeinta ikärajaa lainaajilta. Mitä korkeampi tahdottu ikäraja on, sitä paremmilla ehdoilla lainaa yleensä lainataan. Ei reilua nuoria kohtaan, mutta nuorten kanssa lainaamisen riski on yleensä korkein.

Monesti lainahakemus voi olla valmis siirtymään eteenpäin tänään jo tämän jälkeen, jonka lisäksi päätös tulee tuntien kuluessa, useissa lainapaikoista melkein joskus yön aikana! Monet paikat maksavat rahat pankkiisi hetipaikalla kun lainahakemus on käsitelty, kunhan klo ei olekkaan ohi 23 yöllä. Yön aikana katsastetun lainan rahat saa hetipaikalla aamulla, muutoin lainasumma laitetaan tilille tyypillisesti samantien kunhan lainahakemus on hyväksytty. Melkein jokaikinen firma omaa tilin kaikissa suomalaisissa pankissa, jonka takia rahat saapuvat aina sinun tilillesi heti.

Älä siten aikaile turhaan, vaan lähetä lainahakemus matkaan vaikka jo nyt samantien. Verrattuna moniin muihin keinoihin, on nykyään tuo ehdottomasti vaivattomin tapa lainata 2000 euron pikavippi pikaisesti ja tietenkin simppelisti. 2000 euroa on yleensä vielä sellainen summa, että se on mahdollista maksamaan takaisin todella helposti useammassa erässä.

Useille ei pitäisi aiheuttaa vaikeuksia laittaa 2000 euroa takaisin, minkä vuoksi tämänkokoiset pikavipit ovat lähes aina lainaajalle yleisesti aika turvalliset. Laita hakemus menemään, sekä rahat onkin käytettävissäsi hyvinkin pikaisesti. Älä jätä asiaa liian myöhään, kun tuolloin joudut venaamaan lainan tulemista huomiseen aamuun asti.