Lainaa 1900 € | Pikavippi 1900 €


Kun etsit 1900 € vippiä, kannattaakin vertailla luotot alla olevan taulukon avulla. Taulukon tarkoitus on taas auttaa sua löytämään erityisesti sinulle parhaiten yhteensopiva pikavippi. Pystyt sorttaamaan vipit ikärajan, laina-ajan tai vaikka kulujen mukaisesti, aivan miten tahdot!

Kun taas yhteensopiva pikalaina on löytynyt, paina vain "Hae Lainaa" linkkiä, joka vie sut suoraan lainafirman sivuille. Firman välityksellä löydät simppelit ohjeet, joita seuraamalla näet simppelisti napattua tarvitsemaasi vippiä, ja saat monesti rahat pankkiisi jo nyt tunnin kuluessa.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.

1900 € lainaa tänään

Mihin tarkoitukseen juuri sinä haluat 1900 euroa? Oli se asia muuten sitten mitä tahansa, simppelimmin pystyt vipata 1900 € tyyppillisesti melkein aina verkosta, käyttämällä siellä olevia monia eroavia vippifirmoja. Vaikka 1900 € pystyy saada itselleen myös mm. pankista ja/tai panttilainaamosta, tai vaikka ystäviltä ja sen takia vanhemmilta, voi olla se asia jokatapauksessa sen verran merkittävä rahasumma, että sitä ei ihan helposti toisia tapoja käyttäen löydy. Tästä syystä myöskin 1900 € pikavippien kustannukset ovatkin helposti prosenttuaalisesti korkeampia kuin vaikka isommilla vipeillä.

Useat paikat tarjoavat nykyään ensinostajille 1900 euron vippejä ilman kuluja. Kyseiset tarjoukset olisikin hyvä käyttää, mikäli et ole tähän mennessä kyseisistä paikoista luottoa ottanut.Tähän sivulle olemmekin keränneet eräitä parhaista tälläisistä pikalainoista. Parhaina lainoina uusille kuluttajille voidaankin pitää Vivuksen sekä tietenkin Ferratumin vippejä. He tarjoavat tuoreille kuluttajille näin pieniä lainoja jopa ilman mitään kuluja, kun laina maksetaan takas viimeistään 30 päivän kuluessa sen nostamisesta.

Kenelle voidaan antaa 1900 € vippi?

Onneksi 1900 euron lainan hakeminen onkin siinä mielessä vaivaton juttu, että näin pieniä pikalainoja annetaan melko helposti. Voi olla muutama tilanne, josta kyseinen pikalaina voi jokatapauksessa jäädä kiikastamaan, ja nuo ovat lähes aina seuraavat vaatimukset, mitä firmat saattavat pitää yllä lainaajilta. Osassa firmoista annetaan maksuaikaa 1900 € luotolle monesti jopa vuoden ajaksi, minkä vuoksi takaisinmaksun ei pitäisi aiheuttaa kellekkään ongelmia.

 1. Ihminen asuu pysyvästi Suomessa, joskus myös suomenkansalaisuutta.
 2. Ehjät luottotiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Osoitus mahdollisuudesta maksaa laina takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset ja/tai mobiililiittymä omalla nimellä
 5. 18 vuoden ikä

Jos kyseiset asiat jokatapauksessa onkin kunnossa, ei tälläistä 1900 euron vippiä erityisesti keneltäkään evätä. Firmat voivatkin siltikin helposti olla välillä tarkempia, silloin kun lainataan 19000 € tai vaikka enemmän.

Minkä takia ottaa 1900 € pikavippi verkosta?

Vertailemalla pikavippien hintoja yläpuolella olevan taulukon avulla, pystyt saada firmat joista saat itsellesi sen itse edullisimmin. Monesti tämä firma on firma, joka tahtoo sitä suurinta vähimmäisikää asiakkailtaan. Jota korkeampi vaadittu ikäraja on, tätä halvemmilla ehdoilla luottoa tyypillisesti annettaan. Ei reilua nuoria lainaajia kohtaan, mutta nuorten kanssa lainaamisen riski on yleensä suurin. 1900 euron vipin hakeminen ei oikein voisi pahemmin olla simppelimpää. Simppelimmin se asia pelaa siten, kun siirryt linkkien välityksellä reilun lainan sivustolle. Tuon jälkeen kerrot heille haluamasi lainasumman sekä kuinka pitkän maksuajan tahdot. Isoin osa hakemuksista saadaan täyteen tänään jo 10 minuutin ajassa, ja sen takia päätöksen lainasta voi monesta paikkaa saada itselleen samantien.

lainaa 1900

Monesti lainahakemus onkin valmis siirtymään eteenpäin jo tuon jälkeen, ja siten lainapäätös kerrotaan tuntien kuluessa, useissa paikoissa melkein joskus yön aikana! Fyrkkaa ei siltikään saa lähettää lainaajille kuin kello 7 ja 23 välillä, minkä vuoksi rahaa ei harmillisesti ole mahdollista saada yöllä käyttöön. Yön aikana katsastetun lainan rahat saakin heti aamulla, muussa tapauksessa rahat laitetaan tilille lähes aina samantien silloin kun lainahakemus on hyväksytty. Lähes kaikki firma omaa pankkitilit kaikissa suositussa pankeissa, jonka seurauksena fyrkat tulevat usein sun tilillesi hetipaikalla.

Älä tämän takia aikaile turhaan, vaan laita lainahakemus matkaan vaikkapa jo nyt samantien. Verrattuna moniin muihin keinoihin, on tänäpäivänä kyseinen ehdottomasti vaivattomin keino lainata 1900 € pikalaina pikaisesti ja sen takia simppelisti. Kun verrataan moniin toisiin keinoihin, on 1900 € lainat ehkäpä se kaikkein helpoin keino saada käsiinsä kyseinen lainasumma fyrkkaa parin tunnin sisällä, helposti monesti jopa helpommin.

Osa voi sen maksaa myös jo viikon kuluessa. Olisi hyvä ottaa lainapaikka myöskin sen mukaan, miten hyvin paljon aikaa takaisinmaksuun lainalleen haluaa. Lainat ovatkin tunnettu tapa ostaa 1900 € nopeasti ja sen takia suoraan, ympäri päivän, 24 tuntia / 7!