Lainaa 1800 € | Pikavippi 1800 €


Kaipaatko vippiä 1800 €? Olet saapunut oikeaan sivustoon, sillä olemme analysoineet 1800 euron vippien hintoja sekä muita kuluja allaolevassa taulukossa. Voit lajittelemaan lainat kulujen, maksuajan ja/tai muun muassa ikärajan mukaisesti.

Kuhan sopiva laina on löytynyt, klikkaa vain "Hae Lainaa" linkkiä, mikä vie sinut suoraan lainapaikan sivustolle. Heidän kauttaan löydät helpot neuvot, mitä tottelemalla näet helposti haettua haluamaasi vippiä, sekä tietenkin saat myös rahat tilillesi jo nyt tunnin kuluessa.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.

Lainaa 1800 € jo tänään

Mihin tarkoitukseen juuri sinä tarvitset 1800 €? Oli se sitten mitä tahansa, helpoiten voit vipata 1800 € tyyppillisesti melkein joka kerta netin kautta, käyttämällä verkossa sijatsevia monia eri vippifirmoja. Vaikka 1800 euroa voikin saada myös mm. pankista tai panttilainaamosta, tai vaikka ystävistä ja tietenkin vanhemmilta, on se kuitenkin sen verran suuri rahasumma, jonka takia sitä ei ihan helposti muita reittejä käyttäen löydy. Siitä syystä usein 1800 euron lainojen kulut ovatkin helposti prosenteissa korkeampia kuin suuremmilla vipeillä.

Useammat paikat tarjoavat nykyään ensinostajille 1800 euron vippejä ilman kuluja. Nämä tarjoukset kannattaakin käyttää, jos et ole tähän mennessä näistä yrityksistä lainaa ottanut.Juttua tehdessä Ferratum, Vivus ja sitten Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen jopa ylitse 1800 € lainoja ilman kuluja tuoreille asiakkaille. Ota siltikin huomioon, että tämä etu voi olla tarjolla ainostaan, kun maksat vipin takaisin 30 vuorokauden kuluessa.

Kuka voikin saada 1800 euron pikalainan?

Onneksi 1800 euron luoton haku on siinä mielessä vaivaton juttu, että näin alhaisia luottoja annetaan melko helposti. On usein muutama tilanne, josta tämä laina saattaa kuitenkin jäädä kiikastamaan, ja nuo onkin seuraavat vaatimukset, joita firmat pitävät yllä lainaajilta. Kun taas puhutaan 1800 euron lainoista, ei pahemmin kenelläkään tule ongelmaa kustantaa lainaa takaisin erittäin nopeasti. Kunhan kyseessä on taas jokatapauksessa 18000 €, katsellaan hieman eroavan luokan asioista.

 1. Ihminen elää pysyvästi Suomessa, ajoittain myöskin suomenkansalaisuutta.
 2. Ei vaikeuksia luottotiedoissa.
 3. Näyttö mahdollisuudesta korvata pikalaina takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. Riittävä ikä

Jos kyseiset asiat kuitenkin ovat kunnossa, ei tälläistä 1800 euron vippiä erityisesti keneltäkään evätä. Vippifirmat voivatkin jokatapauksessa helposti olla välillä tarkempia, jos lainataan 18000 € tai vaikka vielä enemmän.

Miten hakea 1800 euron lainaa?

Vertaamalla lainojen hintoja yläpuolella löytyvän vertailun avustuksella, voit löytää paikat mistä saat sen itsellesi edullisimmin. Usein tämä yritys onkin firma, joka vaatii tätä korkeinta vähimmäisikää asiakkailtaan. Jota suurempi vaadittu ikäraja on, tätä halvemmilla ehdoilla pikavippiä lähes aina annettaan. Ei reilua nuoria lainaajia kohtaan, mutta heidän kanssa lainaamisen riski on suurin. 1800 € vipin hakeminen ei oikein voisi pahemmin olla helpompaa. Valitset vain ylläolevasta listasta sinulle parhaiten sopivan lainan, jonka jälkeen ne klikkaat tuon vieressä majailevaa hae -linkkiä. Tuo vie sut vippifirman sivuille, missä usein kysytään vielä paljonko tahdot lainata ja siten kerrotaan lainan hinta:. Merkittävin osa hakemuksista pystytään tehdä täyteen tänään jo 10 minuutin aikana, ja sitten päätöksen lainasta voi useasta paikkaa saada käsiinsä heti paikalla.

Lähes aina hakemus on tämän jälkeen tehty, tosin joissakin firmoista saatat joutua lähettelemään tositteita tai sitten vaikka muita todisteita viestillä tai sitten vaikka puhelimitse ennen kuin lainahakemus käsitellään. Useat firmat lähettävät rahat pankkiisi hetipaikalla kuhan lainahakemus on käsitelty, kunhan klo ei ole yli 23 yöllä. Yön aikana hyväksyttyyn lainan rahat saa heti aamulla, muutoin lainasumma laitetaan tilille tyypillisesti heti kuhan lainahakemus on hyväksytty. Tyypillisesti koko hakuun ei kulu 15 minuuttia enempää, sekä rahat saapuvat käyttöösi siis tänään jo tuntien kuluessa.

lainaa 1800

Kun siten haluat 1800 € vippiä, älä epäröi vaan laita lainahakemus eteenpäin. Verrattuna moniin muihin keinoihin, on tänäpäivänä kyseinen joka tapauksessa helpoin keino lainata 1800 € laina pikaisesti ja tietenkin simppelisti. Kun verrataan lukuisiin muihin tapoihin, ovat yleensä 1800 euron lainat se kaikkein vaivattomin tapa saada itselleen tälläinen summa lainaa parin tunnin sisällä, jopa nopeammin.

Osa pystyy sen maksaa myös jo kuukauden sisällä. Kannattaakin ottaa vippifirma myös sen mukaan, kuinka reilusti aikaa takaisinmaksuun pikavipilleen tahtoo. Laita hakemus menemään, ja täten fyrkat ovat yleensä sinulla hyvin pikaisesti. Älä jätä asiaa liian myöhään, sillä tuolloin joudut odottaa rahojen tulemista huomiseen aamupäivään saakka.