Lainaa 1600 € | Pikavippi 1600 €


Tahdotko lainaa 1600 euroa? Olet tullut sopivaan osoitteseen, sillä olemme analysoineet 1600 € pikaluottojen kustannuksia ja tietenkin muita kuluja alhaalla olevassa vertailussa. Voit lajittelemaan lainat hinnan, maksuajan tai vaikka esimerkiksi vaaditun iän mukaisesti.

Kun sopiva laina on löytynyt, paina sitten "Hae vippiä" tekstiä, mikä ohjaa sut kyseisen lainapaikan sivustolle. Firman kauttaan löydät simppelit neuvot, joita tottelemalla saat itsellesi simppelisti haettua tarvitsemaasi vippiä, jonka jälkeen ne saat itsellesi monesti rahat pankkiisi jo nyt tunnin sisällä.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.

1600 € pikavippi heti

Mihin tarkoitukseen juuri sinä haluat 1600 €? Oli se sitten mitä tahansa, simppelimmin pystyt vipata 1600 € tyyppillisesti melkein aina netin kautta, hyödyntämällä siellä sijatsevia monia eri lainapaikkoja. Vaikkapa 1600 euroa pystyy saada itselleen myös mm. pankista tai vaikka panttilainaamosta, tai vaikka kavereilta ja sitten vanhemmilta, on usein se jokatapauksessa sen verran suuri summa rahaa, että sitä ei ihan helposti toisia reittejä hyödyntäen saa. Nykyään netti onkin pullollaan kauppoja, ketkä on innokkaita tarjoamaan 1600 euron pikaluottoja ja lainoja, ilman mitään vakuuksia ja sen takia takaajia. Asiakkaan ei täten tartte hakea läheistä ystävää ja/tai toista tuttua hankkiessasi kyseistä vippiä. Vippi voidaankin myöntää helposti melkein jokaiselle suomenkansalaisille, kellä ei ole maksuhäiriömerkintää.

Siltikin monilla on usein tarve joissain tapauksissa tälläisiin pieniin pikaluottoihin, jonka takia on usein kiva että tälläisiä 1600 euron lainoja on usein mahdollista saada käsiinsä. Juttua kirjoittaessa Ferratum, Vivus ja Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen jopa ylitse 1600 € lainoja ilman kuluja tuoreille lainaajille. Ota siltikin huomioon, että kyseinen etu onkin tarjolla vain, jos korvaat lainan takaisin 30 vuorokauden kuluessa.

Kuka saattaa saada itselleen 1600 euron pikalainan?

Onneksi 1600 € luoton haku on siinä mielessä helppo juttu, että sen verran pieniä pikalainoja myönnetään hyvin helposti. Onkin muutama asia, josta tämä laina voikin siltikin jäädä kiikastamaan, ja ne onkin seuraavat vaatimukset, joita firmat saattavat pitää yllä lainaajilta. Osassa firmoista annetaan maksuaikaa 1600 euron lainalle monesti jopa 12 kuukaudeksi, joten takaisinmaksun ei pitäisi tuottaa kellekkään ongelmia.

 1. Lainaaja elää pysyvästi Suomessa, joskus myös suomenkansalaisuutta.
 2. Normaalit maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Voi osoittamaan, että on kykyä maksaa tälläinen vippi takas sovitussa aikataulussa.
 4. Verkkopankkitunnukset ja/tai kännykkäliittymä omalla nimellä
 5. 18 vuoden ikä

Onkin hyvä myöskin nähdä, että kaikki yritykset eivät anna pikaluottoja 18 vuotiaille, vaan useat vaativat vähän korkeampaa ikää asiakkailtaan. Jokatapauksessa 18 vuotiaidenkin voi olla täysin mahdollista saada käsiinsä 1600 € laina tietyistä firmoista, joskin niiden hinnat on lähes aina hieman suuremmat johtuen nuorten asiakkaiden korkeammasta riskistä jättää pikavippi maksamatta.

Miksi ottaa 1600 € laina verkosta?

1600 euron vipin hakeminen ei oikein voisi juuri olla simppelimpää. Simppelimmin se pelaa siten, kun menet linkin kautta parhaan lainan sivustolle. Sen jälkeen kerrot heille tahtomasi lainamäärän ja kuinka pitkän maksuajan haluat. Merkittävin osuus lainahakemuksista saadaan valmiiksi jo 10 minuutin ajassa, ja sitten päätöksen lainasta pystyy useasta yrityksestä saada itselleen heti.

lainaa 1600

Vertaamalla lainojen hintoja yläpuolella olevan taulukon avustuksella, voit löytää yritykset joista saat lainan itsellesi edullisimmin. Ajoittain tämä firma on se, joka vaatii tätä korkeinta ikärajaa asiakkailtaan. Mitä suurempi tahdottu ikäraja on, tätä paremmilla ehdoilla lainaa yleisesti lainataan. Ei reilua nuoria lainaajia kohtaan, mutta heidän kanssa lainaamisen riski on korkein.

Tyyppillisesti hakemus on nykyään tämän jälkeen tehty, joskin joissakin lainapaikoista voit joutua lähettelemään palkkakuitteja tai vaikka muita todisteita sähköpostilla tai puhelimitse ennen kuin lainahakemus hyväksytään. Rahaa ei siltikään saa lähettää ostajille kuin vain klo 7 -23 välisellä ajalla, jonka vuoksi lainaa ei harmillisesti saa yöllä pankkiisi. Yön aikana hyväksyttyyn hakemukseen fyrkat saakin heti aamulla, muutoin ne laitetaan pankkiisi tyypillisesti heti kunhan lainahakemus onkin hyväksytty. Lähes kaikki yritys omaa tilin kaikissa suomalaisissa pankissa, jonka ansiosta fyrkat saapuvat myös sun pankkiisi hetipaikalla.

Jos tämän takia tarvitset 1600 € lainaa, älä epäröi vaan laita lainahakemus matkaan. Tälläisen pienen lainan haku on nykyään aika simppeliä netin kautta, minkä ansiosta 1600 € lainat ovat suosituimpia tapoja tienata omakseen pikaisesti tälläinen pieni lainasumma fyrkkaa. 1600 € on yleensä vielä sellainen lainasumma, että se voi olla täysin mahdollista maksamaan takaisin todella helposti monessa maksuerässä.

Moni voi tuon maksaa usein jo kuukauden kuluessa. Olisi hyvä valita lainapaikka myös sen mukaisesti, kuinka paljon maksuaikaa vipilleen haluaa. Laita lainahakemus matkaan, ja fyrkat ovat lähes aina sinulla todella nopeasti. Älä jätä lainaa liian myöhään, kun silloin voit joutua venaamaan lainan saapumista seuraavaan aamupäivään asti.