Lainaa 1500 € | Pikavippi 1500 €


Tarviitko vippiä 1500 €? Olet tullut sopivaan sivustoon, sillä olemme tarkastelleet 1500 euron pikavippien kustannuksia ja kuluja alhaalla olevassa vertailussa. Pystyt lajittelemaan pikavipit kulujen, ajan tai vaikka vaikkapa vaaditun iän mukaisesti.

Parhaan vipin löytyessä, paina vain "Hae Lainaa" linkkiä, sekä lähetä hakemus matkaan. Rahat tulevat pankkiisi yleensä tänään jo muutaman tunnin kuluessa.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.

1500 € vippiä jo tänään

Siltikin useilla on tarve joissain tapauksissa tälläisiin pienempiinkin vippeihin, minkä vuoksi onkin kiva että tälläisiä 1500 euron luottoja onkin täysin mahdollista saada. Tälle sivulle olemmekin keränneet eräitä parhaista tälläisistä pikavipeistä. Parhaina vippeinä uusille asiakkaille voidaan pitää Vivuksen sekä Ferratumin vippejä. He tarjoavat tuoreille kuluttajille näin pieniä lainoja jopa ilman mitään muita kuluja, kun pikalaina maksetaan takaisin viimeistään 30 vuorokauden sisällä sen nostamisesta.

lainaa 1500

Minkä takia sinä haluat 1500 euroa? Oli tuo seikka sitten mitä tahansa, helpoiten voit vipata 1500 euroa lähes aina lähes joka kerta verkosta, hyödyntämällä siellä olevia monia eri lainapaikkoja. Vaikka 1500 € voikin saada usein mm. pankista ja/tai panttilainaamosta, tai vaikka ystäviltä jonka jälkeen ne vanhemmilta, voi olla se siltikin sen verran merkittävä rahasumma, että tätä ei aivan helposti toisia tapoja käyttäen saa. Siitä syystä myöskin 1500 € pikavippien kustannukset ovatkin suoraan prosenteissa korkeampia kuin suuremmilla lainoilla.

Kelle voidaan lainata 1500 euron pikaluotto?

1500 € on usein sen verran alhainen lainasumma, että tuon saaminen onkin yleensä aika vaivaton asia. Voi olla muutama tilanne, mistä tämä laina saattaa jokatapauksessa jäädä kiikastamaan, ja ne onkin nämä vaatimukset, joita vippipaikat pitävät yllä lainaajilta. Osassa paikoissa tarjotaan aikaa takaisinmaksuun 1500 euron luotolle monesti jopa vuodeksi, minkä vuoksi takaisinmaksun ei pitäisi tuottaa kellekään vaikeuksia.

 1. Suomenkansalaisuus tai sitten vaikka ainakin pysyvä asumus Suomessa
 2. Normaalit maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Näyttö mahdollisuudesta korvata laina takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. 18 vuoden ikä

Kun nämä asiat jokatapauksessa ovat yleensä kunnossa, ei kyseistä 1500 euron vippiä pahemmin keneltäkään hylätä. Lainapaikat voivatkin kuitenkin helposti olla myös tarkempia, kunhan lainataan 15000 € ja/tai vielä enemmän.

Kuinka etsiä 1500 € vippiä?

Vertailemalla pikavippien kustannuksia yläpuolella olevan taulukon avustuksella, voit löytää firmat joista saat sen itse edullisimmin. Monesti tämä yritys on se, joka tahtoo tätä korkeinta ikärajaa lainaajilta. Mitä suurempi vaadittu ikäraja on, tätä edullisemmilla ehdoilla luottoa yleensä annettaan. Ei reilua nuoria lainaajia kohtaan, mutta nuorten kanssa lainaamisen riski on tänäpäivänä korkein. Näiden lainojen hakuprosessit ovat lähes aina nykyään erityisen simppelejä sekä tietenkin yksinkertaisia.Simppelimmin se asia pelaa siten, että siirryt linkkien avulla sopivan vipin sivuille. Tämän jälkeen kerrot heille haluamasi lainasumman sekä kuinka pitkän maksuajan tahdot. Kuhan olet kertonut tarvitsevasi lainaa 1500 euroa, pyydetään sua lähes aina varmistamaan kuka oikeasti olet pankkitunnusten kautta.

Välillä lainahakemus on usein valmis siirtymään matkaan tänään jo tuon jälkeen, ja siten päätös kerrotaan tuntien sisällä, useissa lainapaikoista jopa yön aikana! Rahaa ei kuitenkaan saa lähettää lainaajille kuin vain kello 7 ja 23 välillä, jonka vuoksi lainaa ei harmillisesti ole mahdollista saada yöllä tilille. Kun näin on, tulevat rahat tilille klo seitsemän maissa aamusella. Lainsäädännön mukaisesti on taas katsos kiellettyä nykyään maksaa pikalainoja tileille yön aikana, joten kaikki kyseisistä paikoista joutuu menemään tuon lain mukaan. Lähes aina koko hakuun ei kulu 15 minuuttia enempää, ja tietenkin fyrkat saapuvat käyttöösi tämän takia jo tuntien kuluessa.

Jos siis tarvitset 1500 € lainaa, älä epäröi vaan lähetä lainahakemus eteenpäin. Tälläisen pienen pikalainan hakeminen on nykyään aika simppeliä verkosta, minkä takia 1500 € lainat ovat suosituimpia tapoja saada käsiinsä omakseen nopeasti tälläinen alhainen summa fyrkkaa. 1500 € on nykyään vielä sellainen summa, että se on usein täysin mahdollista laittaa takaisin erittäin simppelisti useassa erässä.

Osa voi tuon maksaa myös jo kuukauden kuluessa. Kannattaa valita vippifirma myöskin sen mukaisesti, miten hyvin paljon aikaa takaisinmaksuun lainalleen tahtoo. Lähetä lainahakemus matkaan, ja tietenkin fyrkat ovat yleensä käytettävissäsi hyvin nopeasti. Älä jätä asiaa liian myöhäiseksi, kun silloin voit joutua venaamaan rahojen tulemista seuraavaan aamupäivään asti.