Lainaa 1400 € | Pikavippi 1400 €


Tarviitko vippiä 1400 €? Olet tullut sopivaan osoitteseen, koska olemme tarkastelleet 1400 euron pikaluottojen kustannuksia sekä kuluja allaolevassa vertailussa. Pystyt lajittelemaan lainat kulujen, maksuajan ja/tai vaikka ikärajan mukaisesti.

Kelpaavan lainan löytäessäsi, klikkaa sitten "Hae Lainaa" tekstiä, ja sen takia laita hakemus matkaan. Rahat tulevat pankkiisi yleisesti muutaman tunnin sisällä.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.

1400 euron pikavippi heti

Mutta useilla löytyy tarve joskus tämäntyylisiin pienempiinkin vippeihin, jonka takia onkin mukava että tälläisiä 1400 € luottoja voi olla mahdollista saada itselleen. Juttua tehdessä Ferratum, Vivus jonka lisäksi Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen monesti jopa yli 1400 euron lainoja ilman muita kuluja uusille kuluttajille. Ota kuitenkin huomioon, että kyseinen etu voi olla tarjolla vain, kun maksat lainan takas 30 vuorokauden kuluessa. 1400 euron lainat ovat yleisesti eräitä kaikkein pienimmistä vipeistä, joita useat firmat tarjoavat.

lainaa 1400

Summa voi olla monesti niin pieni, että kaikki paikat eivät ehkä niitä tarjoa kenellekkään. Ongelma näin alhaisten vippien antamisessa on se, että lainan antokustannukset kasvaa monesti tosi suuriksi, että lainaaminen ei useinkaan ole enään erityisen tuottoisaa.

Tänäpäivänä netti onkin pullollaan kauppoja, jotka on valmiita antamaan 1400 € pikaluottoja ja tietenkin pikalainoja, ilman vakuuksia sekä tietenkin takaajia. Sinun ei siten tarvii etsiä läheistä kaveria tai toista tuttavaa hankkiessasi kyseistä vippiä. Laina pystytäänkin myöntää helposti lähes kaikille suomalaiselle, joilla ei näy maksuhäiriömerkintää.

Kuka voikin saada itselleen 1400 € vipin?

1400 euroa on usein sen verran pieni lainasumma, että sen saanti on usein lähes aina melko helppo juttu. Onkin muutama asia, mistä kyseinen pikavippi voikin siltikin jäädä kiikastamaan, ja ne onkin nämä vaatimukset, mitä vippipaikat saattavat pitää yllä lainaajilta. Kun puhutaan 1400 euron luotoista, ei pahemmin kenelläkään synny vaikeutta kustantaa se takas melko nopeasti. Jos kyseessä on kuitenkin 14000 €, puhutaan hieman eroavan luokan tapauksista.

 1. Lainaaja asuu pysyvästi Suomessa, joskus myöskin suomenkansalaisuutta.
 2. Normaalit luottotiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Voi osoittamaan, että on kykyä maksaa tälläinen vippi takas sovitussa aikataulussa.
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. Täysi-ikäisyys

Mikäli nämä asiat kuitenkin on kunnossa, ei kyseistä 1400 € lainaa juuri keneltäkään evätä. Firmat voivatkin siltikin monesti olla välillä tarkempia, silloin kun lainataan 14000 € tai sitten vaikka vielä enemmän.

Miksi ottaa 1400 euron pikalaina netistä?

Niiden lainojen hakuprosessit ovat lähes aina onneksi erityisen helppoja sekä tietenkin vaivattomia.Valitset ainostaan ylläolevasta listasta sinulle parhaiten sopivan lainan, sekä klikkaat tämän vieressä majailevaa hae lainaa -tekstiä. Tämä vie sinut lainanantajan sivuille, missä usein kysytään vielä kuinka paljon haluat lainata ja siten lasketaan sen kulut. Isoin osa lainahakemuksista saadaan täyteen jo 10 minuutin ajassa, jonka lisäksi päätöksen lainasta saattaa useasta firmasta saada heti.

Kun tuo on kuitenkin tehty, pyytää nämä pikavippifirmat vielä tietyn verran muita faktoja sinusta, joita pankkitunnuksilla ei saada, esimerkiksi yhteystietojasi. Tuon lisäksi näitä kauppiaita kiinnostavat asiat maksukyvystäsi, joskin 1400 euron lainan tapauksessa tuo ei ole kovin suuri tekijä.

Lähes aina hakemus on usein tämän jälkeen tehty, tosin joissakin lainapaikoista saatat joutua lähettelemään tositteita ja/tai muita todisteita sähköpostilla ja/tai faksilla ennen kuin lainahakemus käsitellään. Lukuisat yritykset lähettävät rahat tilillesi samantien kun lainahakemus on käsitelty, kun kello ei ole ylitse 23. Kun näin onkin, tulevat rahat tilille kello 7 maissa aamusella. Lain mukaisesti onkin katsos kiellettyä tänäpäivänä maksaa pikalainoja tileille yön aikana, minkä takia kaikki kyseisistä firmoista ovat joutuneet mennä sen lain mukaisesti. Yleensä koko hakuun ei mene 15 minuuttia kauempaa, jonka jälkeen ne rahat tulevat käyttöösi siis tänään jo tuntien kuluessa.

Älä tämän takia aikaile turhaan, vaan laita hakemus eteenpäin esimerkiksi jo heti. Tälläisen pienen lainan hakeminen on nykyään hyvin simppeliä netistä, jonka ansiosta 1400 € pikavipit ovat suosituimpia reittejä saada käsiinsä omakseen pikaisesti tälläinen pieni summa fyrkkaa. 1400 euroa on kaikenlisäksi sellainen lainasumma, että se on täysin mahdollista maksaa takaisin aika simppelisti monessa erässä.

Osa voi tuon maksaa osittain jo viikon kuluessa. Kannattaakin ottaa lainapaikka myös sen mukaisesti, kuinka paljon aikaa takaisinmaksuun lainalleen haluaa. Laita lainahakemus matkaan, jonka jälkeen ne rahat onkin käytettävissäsi hyvinkin pikaisesti. Älä jätä hakemusta liian myöhään, koska tuolloin voit joutua venaamaan rahan saapumista huomiseen aamuun saakka.