Lainaa 1300 € | Pikavippi 1300 €


Tahdotko vippiä 1300 €? Olet saapunut oikeaan osoitteseen, sillä olemme tarkastelleet 1300 € pikaluottojen hintoja ja kuluja allaolevassa vertailussa. Voit lajittelemaan vipit hinnan, ajan ja/tai vaikkapa ikärajan mukaan.

Parhaan luoton löytyessä, paina vain "Hae Lainaa" linkkiä, ja lähetä lainahakemus matkaan. Rahat saapuvat pankkiisi tyyppillisesti tänään jo muutaman tunnin sisällä.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.

Vippiä 1300 € tänään

Monet firmat antavat nykyään ensinostajille 1300 € lainoja ilman kuluja. Kyseiset tarjoukset kannattaa käyttää, jos et ole vielä kyseisistä paikoista lainaa hakenut.Tähän sivulle olemme keränneet muutamia parhaista tälläisistä pikavipeistä. Parhaina lainoina uusille kuluttajille voidaankin pitää Vivuksen sekä tietenkin Ferratumin lainoja. Nämä kaupat antavat uusille asiakkaille näin alhaisia vippejä jopa ilman mitään muita kuluja, kunhan pikalaina maksetaan takaisin viimeistään 30 päivän kuluessa sen nostamisesta.

lainaa 1300

1300 euron vipit ovat yleensä yleisesti eräitä pienimmistä pikalainoista, mitä useat paikat tarjoavat. Summa on myös niin pieni, että kaikki yritykset eivät näitä anna kenellekkään. Vaikeus näin pienien vippien tarjoamisessa on se asia, että vipin käsittelykustannukset nousee helposti niinkin korkeaksi, jonka takia vippaaminen ei useinkaan ole enään niin tuottoisaa. Nykyään netti onkin pullollaan paikkoja, ketkä onkin valmiita tarjoamaan 1300 € pikaluottoja ja sen takia lainoja, ilman mitään vakuuksia ja sitten takaajia.

Ostajan ei siis tartte etsiä läheistä ystävää tai toista tuttua saadaksesi tälläistä vippiä. Laina voidaankin antamaan monesti lähes kaikille suomalaiselle, kellä ei ole luottotiedoissa ongelmia.

Kuka voi saada itselleen 1300 € pikalainan?

1300 € on nykyään sen verran pieni summa, että tuon saaminen onkin tyypillisesti aika vaivaton asia. Tietenkin niihin kuuluvat samat maksukykytarkastukset ja täten muut tutkimukset, kuitenkin harvalla ei löytyisi kykyä maksaa 1300 euroa takas kohtullisessa aikataulussa. Osassa paikoissa annetaan aikaa takaisinmaksuun 1300 € lainalle monesti jopa vuoden ajaksi, minkä vuoksi takaisinmaksun ei pitäisi tuottaa kellekään vaikeuksia.

 1. Lainaaja asuu pysyvästi Suomessa, joissain tapauksissa myös suomenkansalaisuutta.
 2. Ehjät luottotiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Näyttö kyvystä maksaa vippi takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. Riittävä ikä

Mikäli kyseiset asiat jokatapauksessa onkin kunnossa, ei tälläistä 1300 € vippiä juuri keneltäkään evätä. Vippifirmat pystyvät kuitenkin monesti olla myös tarkempia, kunhan lainataan 13000 euroa ja/tai vielä enemmän.

Minkä takia napata 1300 € pikalaina netin kautta?

Tutkimalla pikavippien hintoja yläpuolella löytyvän taulukon kautta, pystyt saada firmat josta saat itsellesi sen itse edullisimmin. Monesti tämä paikka on firma, mikä vaatii tätä korkeinta ikärajaa lainaajilta. Jota korkeampi tahdottu ikäraja on yleensä, sitä halvemmilla ehdoilla vippiä yleisesti lainataan. Epäreilua nuoria kohtaan, kuitenkin heidän kanssa lainaamisen riski onkin suurin. 1300 euron lainan hakeminen ei oikein voisi juuri olla simppelimpää. Helpoiten se asia pelaa siten, kun siirryt linkkien välityksellä reilun lainan sivuille. Sen jälkeen kerrot näille kaupoille haluamasi lainamäärän sekä kuinka pitkän maksuajan haluat. Kuhan olet sanonut haluavasi luottoa 1300 euroa, pyydetään sua yleensä varmistamaan kuka olet pankkitunnusten kautta.

Lähes aina hakemus on nykyään tämän jälkeen tehty, joskin tietyissä lainapaikoista voit joutua laittelemaan tositteita tai toisia todisteita sähköpostilla tai sitten vaikka faksilla ennen kuin lainahakemus hyväksytään. Fyrkkaa ei kuitenkaan saa antaa lainaajille kuin vain kello 7 ja 23 välisellä ajalla, minkä takia rahaa ei harmillisesti ole mahdollista saada tön aikana käyttöön. Yön aikana hyväksyttyyn hakemukseen fyrkat saakin samantien aamulla, muussa tapauksessa rahat annetaan tilille tyypillisesti heti kunhan hakemus onkin hyväksytty. Melkein kaikki yritys omistaa tilin kaikissa suomalaisissa pankeissa, jonka seurauksena fyrkat tulevat aina sun pankkiisi samantien.

Älä siis aikaile liian kauaa, vaan lähetä hakemus matkaan vaikkapa jo nyt heti. Verrattuna moniin muihin tapoihin, on usein kyseinen ehdottomasti vaivattomin tapa lainata 1300 € pikalaina nopeasti ja tietenkin helposti. Kun verrataan lukuisiin muihin tapoihin, ovat yleensä 1300 € lainat ehkä se kaikkein vaivattomin keino saada itselleen tälläinen lainasumma lainaa muutaman tunnin kuluessa, helposti monesti jopa nopeammin.

Useille ei pitäisi aiheuttaa vaikeuksia maksaa 1300 € takas, minkä vuoksi tämänkokoiset lainat on ottajallekkin lähes aina melko helpot. Vipit ovatkin suosittu keino lainata 1300 euroa nopeasti ja tietenkin simppelisti, ympäri päivän, 24 / päivässä!