Lainaa 1200 € | Pikavippi 1200 €


Olisiko hakusessa sellainen juuri passeli 1200 euron laina? Jos näin on, olet tullut oikeaan osoitteeseen!

Olemme alapuolelle listanneet parhaat lainapaikat, jotka tarjoavat juuri tälläisiä 1200 euron vippejä helposti, nopeasti ja ympäri vuorokauden. Valitse vain joku listalla olevista toimijoista, ja laita hakemus menemään vaikka samantien. Hakemuksen laitto ei kestä kuin noin 10 minuuttia.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.
lainaa 1200

1200 euron vippi

1200 euroa on jo sen suuruinen laina, että sen kanssa kannattaa jo alkaa ihan kunnolla vertailemaan kuluja. Varsinkin jos laina-aika on pitkä, tulee lopulta maksetun summan eroksi lopulta jopa melko suuria vaihteluita, kun summat ovat tätä tasoa tai suurempia.

Tämän takia vertailu kannattaa, ja halvemman lainan löytäminen voi tuoda jopa satojen eurojen säästöt. Lisäksi kannattaa kunnolla miettiä, paljonko sitä maksuaikaa oikeasti tarvitsee. Vaikka voisi houkutella ottaa tämä aika mahdollisimman pitkänä, on hyvä olla tietoinen, että se lisää kustannuksia 1200 euron lainoissa jo melko nopeasti.

Mitä nopeammin pystyt lainan maksamaan takaisin, sitä halvemmaksi se tulee. Kuitenkin liian tiukka aikataulu johtaa turhaan stressiin ja pahimmillaan kyvyttömyyteen maksaa sovittu summa takaisin eräpäivään mennessä. Tämä on suurempi ongelma kuin liian pitkä maksuaika, jonka takia kannattaa mielummin ottaa hieman liikaa aikaa, kuin liian vähän.​

Kuka voi saada tälläisen 1200 euron pikalainan?

1200 euron saaminen voi olla joillekkin ihan läpihuutojuttu, mutta toisille tuottaa jo hieman hankaluuksia. Riippuen siitä millaisella aikataululla sitä haluat, voi sen saaminen tuottaa jo jonkinlaisia vaikeuksia. Hyvä on kuitenkin huomata, että esimerkiksi 1 vuoden aikataululla tämä ei kuukaudessa vastaa kuitenkaan kuin noin 150 euron laskua per kuukausi, josta moni pystyy kyllä selviytymään. Tämän takia tämänkin kokoiset lainat ovat monille mahdollisia, kunhan laina-aika on tarpeeksi pitkä.

Yleensä näitä lainoja myönnetään seuraavat ehdot täyttäville lainaajille:​

 1. Lainaaja elää pysyvästi Suomessa, joskus myös suomenkansalaisuutta.
 2. Normaalit maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Osoitus mahdollisuudesta korvata pikavippi takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. Täysi-ikäisyys

18 vuotiaat eli juuri täysi-ikäiset voivat 1200 euron lainoja saada tietyistä paikoista, mutta se alkaa olla selvästi haastavampaa kuin hieman vanhemmilla. Yleensä monet paikat vaativat hieman korkeampaa ikää, ennen kuin he suostuvat tämänkokoisia lainoja myöntämään.

Miksi lainata 1200 € pikavippi verkosta?

1200 € olisi tietenkin mahdollista lainaa myös pankista, mutta yleensä sen hakeminen tulee kuitenkin huomattavasti helpommaksi netin kautta. Netissä toimii lukuisia yrityksiä, jotka ovat panostaneet juuri tämän kokoluokan lainojen antamiseen. Pankit taas ovat parhaimmilaan, kun lainatut summat ovat vielä korkeampia, kuten autolainojen ja asuntolainojen kanssa.

Tämän takia helpointa tälläinen laina onkin lähes aina saada netistä, sillä pankkeja ei yleensä kauheasti kiinnosta lainailla näin pieniä summia. Jotkut pankit tarjoavat näitä pienempiä luottoja esimerkiksi kulutusluottoina, mutta niissäkin se hakuprosessi on usein aika työläs, ainakin kun verrataan netistä hakemiseen.​

Yleistyksenä voidaan sanoa, että jos omaat hyvät suhteet pankin kanssa ja olet valmis näkemään enemmän vaivaa ja aikaa, voit ​lainaa 1200 € halvemmalla pankista. Kuitenkin helpommaksi lainaaminen on tehty netistä, ja yleensä se hintaerokin on yllättävän pieni, Tämän takia monet suomalaiset lainaavatkin näitä lainoja 2017 netistä, pankkien sijasta.