Lainaa 1100 € | Pikavippi 1100 €


Kaipaatko vippiä 1100 euroa? Olet tullut oikeaan sivustoon, sillä olemme tutkineet 1100 € pikaluottojen kustannuksia ja muita kuluja alhaalla olevassa vertailussa. Voit lajitella pikavipit hinnan, ajan tai vaikka muun muassa ikärajan mukaisesti.

Parhaan luoton löytyessä, paina sitten "Hae Lainaa" linkkiä, sekä laita hakemus eteenpäin. Rahat saapuvat tilillesi lähes aina parin tunnin kuluessa.

Vivus pikavippi

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Heidän tarkoituksenaan on tarjota lyhytkestoisia lainoja suomalaisille, ilman ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 400 € koroton laina, joten tämä on erinomainen valinta uusille lainaajille.

 • Lainaa 10 - 2010 € (uusille asiakkaille maksimi 400 €)
 • Laina-aika 3 - 30 päivää
 • Laina maksettava kerralla takaisin
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Laina maksetaan tilille jopa 15 minuutin sisällä klo 7 - 23 välillä.
Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta kulutonta pikavippiä. Ensinostaja voi saada jopa 1000 euroa ilman kuluja, kunhan maksaa sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomen kuumin tarjous on nostanut tämän yrityksen hetkessä Suomen suosituimpien lainapaikkojen joukkoon.

 • Tarjoaa tililuottoa, jonka avulla voit nostaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Lainaa tarjolla 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa tarjolla jopa 49 kuukaudeksi
 • Ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman kuluja
 • Tarjolla maksuvapaa kuukausi 2 kertaa vuodessa lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.
Limiitti fi

Limiitti.fi on toinen kulutonta pikavippejä ensinostolla tarjoava yritys. Heidän kauttaa on mahdollista saada ensimmäinen nosto ilman kuluja 500 € asti, kunhan sen maksaa takaisin ajoissa. Limiitti onkin toinen erinomainen paikka nostaa ensimmäinen vippi.

 • Joustavaa luottoa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan.
 • Luottoa voi saada 100 - 3000 €
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 500 euroon asti ilman kuluja, maksettaessa takaisin 30 päivän aikana.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä
Ferratum

Ferratum on suuri tekijä pikavippimarkkinoilla, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 50 - 300 € lainaa ilman kuluja Ferratum Koroton - lainalla. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisia ja yksinkertaisia Ferratum Joustava -lainoja jopa 3000 euroon saakka.

 • Ei ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja kulujen kanssa
 • Vippiä voi saada 50 - 3000 €
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ensimmäinen lainannosto 300 euroon asti korotta, laina-aika tällöin maksimissaan 30 päivää.
 • Mahdollisuus sopiva joustavasti takaisinmaksuajoista ja eristä, enimmilään maksuaikaa voi saada jopa 26 kuukautta.

1100 euron pikavippi nyt

Minkä takia juuri sinä tarvitset 1100 €? Oli se muuten sitten mitä tahansa, simppelimmin voit vipata 1100 € tyyppillisesti lähes aina verkosta, hyödyntämällä verkossa sijatsevia monia eri lainapaikkoja. Vaikkapa 1100 € saattaa saada itselleen usein mm. pankista tai panttilainaamosta, tai vaikka ystäviltä ja täten vanhemmilta, on usein se siltikin sen verran merkittävä rahasumma, jonka takia sitä ei aivan helposti toisia reittejä käyttäen saa. Tänäpäivänä netti on usein pullollaan paikkoja, jotka ovat innokkaita antamaan 1100 € vippejä jonka jälkeen ne lainoja, ilman mitään vakuuksia sekä tietenkin takaajia. Asiakkaan ei siis tarvitse hakea läheistä ystävää tai sitten vaikka toista tuttavaa hankkiessasi tälläistä vippiä. Laina pystytäänkin antamaan helposti melkein jokaiselle suomalaiselle, kellä ei löydy luottotiedoissa ongelmia.

lainaa 1100

Monet yritykset tarjoavat nykyään uusille asiakkaille 1100 € vippejä ilman yhtään mitään muita kuluja. Nämä tarjoukset olisikin hyvä käyttää, mikäli et ole tähän mennessä kyseisistä paikoista luottoa hakenut.Juttua tehdessä Ferratum, Vivus jonka lisäksi Suomilimiitti tarjoavat kaikki jopa ylitse 1100 € lainoja ilman muita kuluja tuoreille ostajille. Ota jokatapauksessa huomioon, että tämä tarjous voi olla voimassa ainostaan, kun korvaat lainan takas 30 vuorokauden kuluessa.

Kelle saatetaan lainata 1100 euron laina?

1100 euroa onkin sen verran alhainen lainasumma, että tuon saaminen on usein tyypillisesti melko simppeli juttu. Tietenkin vippeihin kuuluvat samaiset tarkastukset jonka jälkeen ne muut tutkimukset, siltikin harvalla ei olisi kykyä maksaa 1100 € takaisin kohtullisessa ajassa. Kun taas puhutaan 1100 € luotoista, ei erityisesti kenelläkään tule vaikeutta kustantaa lainaa takaisin todella nopeasti. Silloin kun kyseessä on taas jokatapauksessa 11000 €, katsellaan jonkin verran eroavan luokan asioista.

 1. Suomenkansalaisuus ja/tai ainakin kiinteä asumus Suomessa
 2. Normaalit maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Pystyy näyttämään, että on kykyä kustantaa tälläinen laina takas sovitussa aikataulussa.
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. Täysi-ikäisyys

Mikäli nämä asiat kuitenkin ovat kunnossa, ei kyseistä 1100 € pikavippiä erityisesti keneltäkään evätä. Vippifirmat voivatkin siltikin monesti olla usein tarkempia, silloin kun lainataan 11000 euroa ja/tai vielä enemmän.

Miten etsiä 1100 euron luottoa?

Kuhan tuo on tehty, haluavat nämä lainaajat vielä jonkin verran toisia tietoja, mitä pankkitunnuksilla ei saada itselleen, esimerkiksi yhteystietojasi. Tuon lisäksi näitä kauppiaita kiinnostaa seikat maksukyvystäsi, joskin 1100 € lainan kohdalla tämä ei olekkaan kovin merkittävä. Niiden lainojen hakuprosessit ovat yleensä nykyään hyvinkin simppelejä jonka lisäksi vaivattomia.Valitset vain ylläolevasta listasta itsellesi parhaiten sopivan lainan, ja painat tämän vieressä olevaa hae lainaa -tekstiä. Tämä vie sinut lainanantajan sivustolle, joissa usein kysytään kaikenlisäksi kuinka paljon tarvitset lainata ja siten lasketaan sen ylläpitokustannukset. Silloin kun olet sanonut haluavasi vippiä 1100 euroa, käsketään sinua tyypillisesti varmistamaan kuka oikeasti olet pankkitunnusten avulla.

Tyyppillisesti hakemus on nykyään tuon jälkeen valmis, tosin tietyissä lainapaikoista voit joutua lähettelemään palkkakuitteja tai toisia todisteita viestillä tai vaikka puhelimitse ennen kuin se hakemus hyväksytään. Useat paikat maksavat rahat tilillesi samantien jos lainahakemus on käsitelty, kun kello ei ole yli 23. Jos näin onkin, saapuvat ne tilille klo 7 maissa aamusella. Suomen lain mukaan on taas katsos kiellettyä tänäpäivänä laittaa pikalainoja tileille yön aikana, joten jokaikinen kyseisistä firmoista joutuu mennä sen lain mukaan. Melkein kaikki yritys omaa pankkitilit kaikissa suomalaisissa pankissa, jonka ansiosta fyrkat tulevat usein sinun pankkiisi hetipaikalla.

Mikäli siis tahdot 1100 € lainaa, älä epäröi vaan lähetä hakemus matkaan. Tämänlaisen pienen vipin haku onkin erittäin simppeliä verkosta, jonka takia 1100 € pikavipit ovatkin suosituimpia reittejä saada itselleen omakseen pikaisesti kyseinen pieni summa lainaa. 1100 euroa on usein kaikenlisäksi sellainen summa, että se on täysin mahdollista korvata takas aika simppelisti useassa maksuerässä.

Monille ei pitäisi aiheuttaa vaikeuksiakaan korvata 1100 € takaisin, joten kyseiset pikavipit ovat yleensä lainaajalle lähes aina hyvin vaaratomat. Lainat ovatkin suosittu keino hankkia 1100 € nopeasti sekä suoraan, ympäri vuorokauden, 24 tuntia / päivässä!