Kulutusluotto 24h


Kulutusluotto mielletään yli 1000€ lainaksi, joka nimensä mukaisesti on tarkoitettu joko päivittäiseen kulutukseen tai jonkin hankinnan rahoittamiseen.

Kulutusluottojen summat

Kulutusluottojen summat vaihtelevat n. 1000€:sta aina 20 000€ asti. Hakiessasi kulutusluottoa, muista kuitenkin, että haet vain niin paljon kuin tarvitset ja pystyt maksamaan takaisin.

Kulutusluoton takaisinmaksu

Kulutusluottojen takaisinmaksuajat ovat tyypillisesti huomattavasti pidempiä kuin pikavipeissä. Tämä johtuu luonnollisesti summien suuruudesta. Ennen kuin haet kulutusluottoa, mieti tarkkaan laina-ajan pituus ja maksukykysi, jotta vältyt turhilta viivästyskoroilta sekä perintäkuluilta.

Voiko kulutusluottoa hakea netistä?

Kulutusluottoa haetaan yleensä nimenomaan netistä. Kyseessä on yleensä sen verran suuri summa, etteivät kulutusluottoa myöntävät yritykset halua riskeerata ja hankkia itselleen ongelmia myöntäessään luottoa tekstiviestitse. Kulutusluottohakemusta varten tarvitset pankkitunnukset, joilla tunnistautuminen tapahtuu. Tunnistautumisen jälkeen voit tehdä hakemuksen verkossa, jota yleensä seuraa luottoa myöntävän yrityksen lainapäätös tai luottoa myöntävän yrityksen yhteydenotto ennen lainapäätöksen tekemistä.

kulutusluotto-24h

Voiko kulutusluottoa hakea tekstiviestillä?

Suurempia kulutusluottoja ei useimmiten voi hakea tekstiviestillä. Lainahakemuksen tekeminen edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla.

Saako kulutusluottoa ilman vakuuksia?

Muutaman tuhannen euron kulutusluottoa saa useimmiten ilman vakuuksia. Useissa tapauksissa kuitenkin hakijan luottotiedot tarkistetaan ja riippuen summasta, edellytetään myös vakituisia ansiotuloja.